ADMINISTRARE WEBSITE

Prin administrare web se intelege procesul periodic de intretinere si actualizare a continutului website-ului, actualizarea componentelor software si a platformei tehnice, securizarea proactiva si back-up periodic, astfel incat website-ul tau sa fie cat mai dinamic si accesibil vizitatorilor. 

Optimizare SEO

Realizam website-uri interactive si usor de navigat, cu un design modern mobile friendly, optimizat pentru toate dispozitivele. In ziua de astazi, identitatea online este cartea de vizita a unei companii. De aceea, noi realizam website-uri special concepute pentru nevoile clientiilor nostri.

Servicii web

Va punem la dispozitie servicii exclusive de hosting web pe servere externalizate performante. Opteaza pentru solutiile noastre de hosting si poti benfecia de pana la 30 GB spatiu pe server, trafic nelimitat, numar nelimitat de domenii gazduite si adrese de e-mail.

Actualizare

Oferim servicii de e-commerce realizate pe cele mai moderne platforme, dotate cu toate modulele necesare, fie ca este vorba de implementarea platiilor online cu cardul sau prin SMS, ori de integrarea serviciilor de curierat, facturare sau GDPR.

Logo & Design Grafic

Serviciile noastre de promovare includ si designul logoului, cartilor de vizita sau altor materiale promotionale. La cererea clientului putem face o oferta si pentru printarea sau plasticarea acestora. Acest tip de promovare este util pentru formarea brandului afacerii tale.