Politica de confidentialitate

Confidentialitatea datelor dumneavoastra reprezinta o preocupare importanta pentru Webvision Agency, motiv pentru care aceasta pagina a fost creata cu rolul de a va informa cu privire la modul in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii acestui website.

Informatiile colectate de noi au la baza datele furnizate de catre dumneavoastra in momentul utilizarii mijloacelor de comunicare electronica integrate in acest website, si anume: formularul de contact, aplicatia chat, ,adresa de e-mail, numar telefon. 

Datele cu caracter personal colectate de catre noi includ informatii precum numele dumneavoastra, denumirea companiei, codurile de inregistrare (daca este cazul), adresa de e-mail si numerele de telefon. Colectam aceste date in scopuri de business si administrative, in special in vederea contactarii ulterioare si pentru indeplinirea obligatiilor contractuale sau legale.

 

Datele furnizate prin intermediul website-ului webvisionagency.ro NU sunt vandute catre parti terte. Informatiile dvs. sunt stocate doar atat cat este necesar, in functie de obligatiile contractuale sau in functie de orice alt temei legal in baza caruia informatiile furnizate sunt utilizate.