BUSINESS

INFIINTARE FIRMA

Procesul de infiintare a unui SRL, PFA, SA etc. poate fi descurajator pentru antreprenorii care sunt la inceput de drum. Echipa noastra se va ocupa de birocratie si inregistrare. Retine, vei avea multe hartii de semnat, e mai usor sa iti aratam noi care.

Marketing Digital

Aceasta forma de promovare a devenit in scurt timp si cea mai populara. Marketingul se face online prin creerea unei identitati virtuale si a unei campanii potrivite de promovare. Pe langa asta ne vom asigura ca websiteul tau este cat mai vizibil pe motoarele de cautare.

CONTABILITATE

Contabilitatea este modul prin care afacerea ta masoara, evalueaza, gestioneaza si controleaza activele, datoriile si capitalul propriu. Firma noastra iti pune la dispozitie un expert contabil care se va asigura ca toate acestea vor fi facute ca la carte.

intalnire DE AFACERI

Inainte de a da startul la procesul de infiintare veți avea parte de o intalnire cu un reprezentant Webvision care va raspunde la orice intrebare legata de modul nostru de lucru, durata proiectului sau viitoare colaborari.

Alege planul perfect

Alege planul perfect

Puteti alege pachetele oferite de noi care includ diferite servicii.
Aceste pachete sunt special concepute pentru a putea alege experiente complete de start in afaceri si de a ajunge cat mai vizibil pe piata. De asemenea puteti opta pentru servicii separat prin pagina noastra de contact. 

Business Pack

3000 RON

Web Pack

4900 RON

Gold Pack

7500 RON

Intrebari frecvente

Maxim 14 zile. De obicei chiar si mai puțin. Depinde cat de repede sunt completate actele și cat de repede se desfasoara procesul de inregistrare. Cu toate acestea, termenul maxim estimat de echipa noastra pentru finalizarea proiectelor este de 21 de zile.

Cele mai frecvente tipuri de entitati sunt SRL (Societate cu raspundere limitată), PFA (Persoana fizica autorizata), SA (Societate pe actiuni), SRL-D (Societate cu raspundere limitata – Debutant)

Fiecare firma trebuie sa inceapă cu un capital social de minim 200 de lei, mai e si taxa de inregistrare de la registrul comertului de 120 de lei + onorariul.