SECURITY

Administrare hosting

Administrarea unui cont de hosting presupune rezolvarea unor probleme ce tin de panoul de administrare, de securitate, back-up extern sau de viteza.

SECURITATE WEB

Alegand oferta noastra beneficiezi de solutii de securitate complexe, precum scanare malware automata, firewall avansat si aparare proactiva impotriva atacurilor brute force.

Certificat SSL

Website-urile realizate de noi beneficiaza de certificatul SSL, care oferă website-urilor un grad ridicat de confidențialitate și siguranță, comparativ cu o conexiune web necriptată.

Back-up periodic

Esti pregatit in cazul in care website-ul tau e compromis? Orice sistem are vulnerabilitatile lui si poate fi compromis. De aceeam realizarea unor copii de siguranta este necesara intotdeanua.

Alege planul perfect

Alege planul perfect

Puteti alege pachetele oferite de noi care includ diferite servicii.
Aceste pachete sunt special concepute pentru a putea alege experiente complete de start in afaceri si de a ajunge cat mai vizibil pe piata. De asemenea puteti opta pentru servicii separat prin pagina noastra de contact. 

Business Pack

3000 RON

Web Pack

4900 RON​

Gold Pack

7500 RON​

Întrebări frecvente

Certificatul SSL ofera website-urilor un grad ridicat de confidentialitate si siguranta, comparativ cu o conexiune web necriptata. Website-urile care detin un certificat SSL se diferentiaza fata de celelalte prin prefixul https:// si printr-o pictograma reprezantata de un lacat verde in bara de adrese.

Bineinteles.  Orice sistem este supus riscului de a fi atacat de infractori cibernetici.

Un malware este un program conceput cu intentia de a fura, distruge sau corupe datele stocate pe dispozitivele noastre. Aceste programe pot fi de mai multe tipuri: trojeni, worms, adware, spyware etc.