WEB DESIGN

Website

Realizam website-uri interactive si usor de navigat, cu un design modern mobile friendly, optimizat pentru toate dispozitivele. In ziua de astazi, identitatea online este cartea de vizita a unei companii. De aceea, noi realizam website-uri special concepute pentru nevoile clientiilor nostri.

Servicii web

Va punem la dispozitie servicii exclusive de hosting web pe servere externalizate performante. Opteaza pentru solutiile noastre de hosting si poti benfecia de pana la 30 GB spatiu pe server, trafic nelimitat, numar nelimitat de domenii gazduite si adrese de e-mail.

magazin online

Oferim servicii de e-commerce realizate pe cele mai moderne platforme, dotate cu toate modulele necesare, fie ca este vorba de implementarea platiilor online cu cardul sau prin SMS, ori de integrarea serviciilor de curierat, facturare sau GDPR.

Logo & Design Grafic

Serviciile noastre de promovare includ si designul logoului, cartilor de vizita sau altor materiale promotionale. La cererea clientului putem face o oferta si pentru printarea sau plasticarea acestora. Acest tip de promovare este util pentru formarea brandului afacerii tale.

Alege planul perfect

Alege planul perfect

Puteti alege pachetele oferite de noi care includ diferite servicii.
Aceste pachete sunt special concepute pentru a putea alege experiente complete de start in afaceri si de a ajunge cat mai vizibil pe piata. De asemenea puteti opta pentru servicii separat prin pagina noastra de contact. 

Business Pack

3000 RON

Web Pack

4900 RON

Gold Pack

7500 RON

IntrebAri frecvente

Noi tratam fiecare proiect in parte, cu maxima seriozitate, in functie de particularitatile fiecarui client. Implicarea ta in cadrul proiectului ne ajuta sa intelegem mai bine ceea ce iti doresti sa obtii cu ajutorul website-ului, si astfel sa corespunda nevoilor tale.
Cu toate acestea, termenul maxim estimat de echipa noastra pentru finalizarea proiectelor este de 21 de zile.

Website-urile realizate de noi sunt adaptabile pentru orice device, fie ca e vorba despre desktop, tableta sau smartphone. Totodata ele sunt optimizate pentru motoarele de cautare, in asa fel incat tu sa te bucuri de o prezenta excelenta in mediul online.

Website-urile realizate de noi beneficiaza de gazduire shared SSD cu pana la 30 GB spatiu pe server disponbil pentru fiecare proiect.