BUSINESS

ÎNFIINȚARE FIRMĂ​

Te ajutăm să treci simplu și rapid prin procesul de înregistrare a unei firme
Chiar daca la prima vedere procesul pare complicat, sub indrumarea necesara veti avea afacerea deschisa in maxim 2 saptamani.

CONTABILITATE

Expertul nostru contabil va avea grija ca toate veniturile si cheltuielile sa fie inregistrate corect, la timp si legal
Contabilitatea este un lucru esential care poate face diferenta de multe ori intre esec si succes. Webvision iti garanteaza ca bilantul tau este pe maini bune.

CONSULTANȚĂ FINANCIARĂ

Pe baza bilanțului actual vom analiza și preconiza împreună unde se pot face cele mai benefice investiții pentru firmă
Orice nelamuriri legate de viitoarele investitii vor fi detaliat analizate pentru a lua cea mai buna decizie pentru firma ta.

STRATEGIA DE MARKETING

Vom analiza piața și vom oferi cea mai bună strategie de promovare a firmei
Marketingul nu mai e definit doar de expresia "din vorba-n vorba". Cel mai popular tip de marketing este cel digital. Impreuna vom construi o identitate digitala businessului tau.

ANALIZĂ CONCURENȚIALĂ

Dezvoltarea unor strategii competitive față de concurența actuală
"Niciodata nu vei invata ceva de la un competitor mai slab decat tine"

MANAGEMENT PROCESSING

Creerea unei organigrame a tuturor proceselor interne
Procesele de management bine structurate iti pot aduce un plus de viteza in dezvoltarea afacerii. Acestea constau in organizarea timpului, modului de lucru, resurselor umane sau logistice.

SERVICII WEB

WEB DESIGN

Realizam website-uri interactive, bine structurate și usor de navigat
Un web designer bun este capabil sa structureze continutul cat mai bine din punct de vedere logic, dar si sa creeze un layout modern: responsive, dinamic si atragator, respectand principiile esentiale ale UI/UX designului.

SOLUTII E-COMMERCE

Creem magazine online intuitive și cu desgin unic pentru experieța consumatorilor
Prezenta ta in online este mai importana ca niciodata. Deschide acum un magazin online conceput special tine,cu toate functionalitatiile si modulele necesare.

DESIGN GRAFIC

Oferim o gamă variată de servicii de design grafic: postere, pliante, cărți de vizită
Materialele vizuale au un impact mai mare asupra vizitatorilor. Asa ca iti recomandam sa nu neglijezi publicitatea vizuala.

LOGO

Un logo bun poate face diferența, de aceea te vom ajuta sa creezi logoul perfect pentru afacerea ta
Un mare intelept a spus candva: "Logo-ul nu ar trebui sa spuna niciodata uita-te la mine, ci uita-te la asta". Noi credem ca este adevarat, asa ca daca ai neovie de un logo pentru afacerea ta, noi suntem solutia potrivita.

HOSTING + DOMAIN

Ne ocupăm de înregistrarea si găzduire web site-ului dumneavoastră pentru a fi vizibil în motoarele de căutare
Orice website are nevoie de 2 lucruri: un nume de domeniu si gazduire pe un server. Webvision Agency ofera un numar nelimitat de domenii gazduite pe servere moderne.

MENTENANȚĂ & CONSULTANȚĂ WEB

Optimizarea web siteu-lui se face periodic iar consultața oricand este nevoie
Suntem de parere ca, "cei mai nefericiti clienti sunt cea mai mare sursa de invatare".

SECURITY

CERTIFICAT SSL

Acest certificat ofera website-urilor un grad ridicat de confidentialitate si siguranta prin intermediul conexiunii HTTPS
Acest certificat este atribuit unei adrese web și este instalat pe server. Altfel spus, informațiile trimise sunt criptate și decriptate de către server, astfel încât ele sunt citite doar de către utilizator și server, blocând accesul potențialilor hackeri.

ANTIVIRUS

Website-urile gazduite de Webvision Agency beneficiaza de solutie antivirus care te protejeaza fata atacurilor cibernetice.
Antivirusul are functii precum scanare malware automata, firewall, aparare proactiva impotriva atacurilor brute force si DDOS, mentine securitatea kernelului, IDS/IPS, gestionarea patch-urilor.

BACKUP ZILNIC

Pachetele de găzduire beneficiază de un backup zilnic pe serverele externe. Astfel datele afacerii dumneavoastră vor fi mereu în siguranță
Orice sistem are vulnerabilitatile lui si poate fi compromis, de aceeam realizarea unor copii de siguranta este necesare periodic.

GĂZDUIRE EMAIL

Pachetul Security include gazduirea unui numar nelimitat de adrese de email pe domeniul dorit.
Gazduirea email functioneaza independent de gazduirea website-ului. Axeaza-te pe afacerea ta in timp ce noi iti vom gazdui serviciile email. Beneficiaza de securitate sporita si uita de spam.

CONSULTANȚĂ IT

Tot in pachetul Security beneficiezi suport IT de specialitate. In functie de bugetul alocat iti recomandam cele mai eficiente solutii IT.
Suntem la curent cu noile tehnologii si analizam cea mai potrivita solutie pentru tine.

ADMINISTRARE WEB

Administrarea website-urilor este esentiala pentru a obtine rezultatele SEO pe care le doresti. Ne asiguram ca website-urile sunt mereu actualizate si de interes
Un website cu probleme de securitate e vulnerabil in fata atacurilor cibernetice.