Termeni si conditii

 

Bine ati venit pe website-ul webvsigionagency.ro . Acest website este administrat de catre Web-Vision Agency SRL, cu sediul in Timisoara, — , inregistrata la Registrul Comertului J35/ 2000/28.07.2020 CF RO42839106 .

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesand si navigand pe acest website acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare.

 

Web-Vision Agency SRL in calitate de proprietar / administrator al website-ului isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica in orice moment continutul website-ului precum si termenii si conditiile de folosire si politica de confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa vizitati acesta sectiune pentru a va asigura ca respectati termenii si conditiile descrise. Termeni si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile din domeniul webvisionagency.ro sau detinute de catre Web-Vision Agency SRL.

 

Web-Vision Agency SRL beneficiaza de toate drepturile conform legislatiei romane in vigoare, in ceea ce priveste materialele de pe website, precum continutul , elemente de design ale paginilor web, logo-uri, ilustratii, imagini, fotografii, etc. , fie sunt licentiate pentru a fi folosite in acest sens conform legislatiei internationale privind drepturile de autor. 


Utilizarea acestor materiale in orice alt scop nu poate fi realizata fara acordul scris in prealabil al Web-Vision Agency SRL. Folosirea fara drept a acestor informatii atraga raspunderea penala, juridica sau civila dupa caz.

 

Continutul website-ului are rolul de a evidentia intr-o oarecare masura activitatiile si serviciile prestate de Web-Vision Agency SRL. Serviciile prezentate au carcter informativ si nu reprezinta oferta oficiala Web-Vision Agency SRL. Oferta oficiala va fi comunicata personal , pe unul dintre mijloacele de comunicare electronica integrate .

 

Vizitatorii website-ului ne pot contacta prin mijloacele de comunicare integrate in website, si anume: formularul de contact, aplicatia chat, ,adresa de e-mail, numar telefon. Modul de utilizare si stocare al datelor si informatiilor furnizate de catre vizitatorilor poate fi consultat accesand pagina Politica de confidentialitate.