Website-ul: cartea de vizita a afacerii tale

In ziua de astazi, identitatea online este cartea de vizita a unei companii, motiv pentru care un website devine esential. Cu ajutorul unui website, potentialii clienți au posibilitatea de a afla date esentiale despre ofertele sau serviciile pe care le oferi si ti pot urmari ultimele postari.

Website-ul comunica astfel cu clientii tai 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamană, 365 de zile pe an. Prezenta in mediul online trebuie vazuta ca o reclama. Fara o prezenta online puternica afacerea ta nu va fi vizibila pentru un numar tot mai mare de consumatori. De aceea, noi cei de la Webvision Agency, suntem aici pentru tine. Realizam website-uri interactive si usor de navigat, cu un design modern mobile friendly, optimizat pentru toate dispozitivele, fie ca este vorba despre un site de prezentare, un magazin online sau un proiect complex. In articolul de astazi iti vom prezenta cele 4 etape urmare de catre noi in procesul realizarii unui website.

 

Etapa 1. Analiza preliminara si stabilirea tipului de website

Etapa preliminara si poate cea mai importantă. Inainte de a ne apuca de treaba, echipa noastra se asigura ca intelege perfect nevoile tale, iti intelege viziunea si asteptările pe care tu le ai de la viitorul tau website. Impreuna cu tine vom stabili mesajul pe care vrei sa il transmiti prin acest site, vom identifica publicul tinta, vom analiza competitia si vom planifica structura si continutul site-ului.

Etapa 2. Proiectarea si lansarea website-ului

Avand toate aceste detalii stabilite, web designerii nostri pot incepe acum realizarea wireframe-ului. Wireframe-ul reprezinta scheletul website-ului tau, transpunerea schitelor realizate anterior in mediul online. Avand un wireframe realizat corespunzator, website-ul tau va deveni usor de navigat si va avea o structura clara din punct de vedere al informatiei si din punct de vedere vizual. Dupa realizarea wireframe-ului, urmatorul pas al procesului este web designul propriu zis, adica realizarea layout-ului respectand principiile esentiale ale UI/UX designului, stabilirea cromaticii astfel incat sa aiba un impact vizual memorabil asupra vizitatorilor si sa fie in concordanta cu brandul tau, stabilirea elementelor grafice si dezvoltarea funcționalitatilor website-ului, dar si adaugarea continutului, imaginilor sau a altor materiale multimedia.

Etapa 3. Lansarea Online

Inainte de a-ti lansa website-ul ai nevoie de 2 lucruri: domeniu și găzduire web. Webvision Agency va pune la dispozitie servicii exclusive de hosting web pe servere externalizate performante. Opteaza pentru solutiile noastre de hosting si poti benfecia de pana la 30 GB spatiu pe server, trafic nelimitat, numar nelimitat de domenii gazduite si adrese de e-mail.

Etapa 4. Promovare Online

Dupa lansare website-ul tau va avea nevoie de promovare, astfel incat acesta sa fie indexat corect de catre motoarele de cautare in urma inscrierii in directoarele web. Indiferent daca esti interesat de optimizare SEO & SERP, Email Marketing, Content Marketing, Social Media Marketing, Campanii Google Ads sau Facebook Ads, noi iti putem oferi ceea ce ai nevoie pentru promovarea afacerii tale.